PK-Totaal Armani ZZ Zwaar startgerechtigd.

Avondwedstrijden die je eigenlijk niet mag missen in de regio zijn die van OWF op de donderdagavond in Venhuizen. Je hebt de beschikking over twee super eb en vloed banen.  Het weer zat gelukkig mee en het beloofde een mooie wedstrijd te worden. Ik moest nog 1 winstpunt om ZZ Zwaar te mogen starten. Armani was gelukkig meer bij de les dan vorig jaar om deze tijd toen ik met de laatste loodjes van de Z1 bezig was waarna ik hem kort daarna een halfjaar thuis hield. Dat “bij de les” kon ik overigens niet van mezelf zeggen in de tweede proef gisteravond door slordigheidjes. In de eerste proef wisten we tweede te worden met 216 punten waar ik nu uiteraard extra blij mee was.  De geplaatste foto is uit deze proef.

venhuizen (318x440)

We gaan even een stop inlassen om de nodige aandachtspuntjes op te pakken die de afgelopen tijd door de jury’s werden geopperd. We wachten af hoe Armani en misschien nog wel meer ik hiermee om (kan) gaan. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over PK-Totaal Armani die in ieder geval de komende tijd  frequenter “op de massagetafel zal liggen”.  De losheid blijft voor mij echt de basisvoorwaarde voor de sport. Hij moet nu de tijd krijgen sterker te kunnen worden.

Mocht je twijfels hebben over de losheid van jouw paard. Je weet me te vinden.

 

Alfons Boiten

Comments